Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agility závod O Chlumeckou tlapku - 5.7.08

5. 7. 2008

O Chlumeckou tlapku

V sobotu 5.7.08 jsme se zúčastnily dalších, již čtvrtých, neoficiálních závodů. Tentokrát jsme se vydaly do Chlumce nad Cidlinou na závody ''O Chlumeckou tlapku''. Kikina startovala opět ve štěňátkách, v kategorii běželo šest týmů. Běžel se jumping a agility a výsledky se sčítaly.

Jako první se běželo agility. Bohužel jsem omylem nechala dát laťky Kikině moc nízko. Čas byl docela dobrý, ale měly jsme dvě chyby.
Obrazek
Obrazek
a předpisová zóna :-))
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jumping dopadl mnohem lépe, Kikina už měla překážky výš. Já jsem sice trochu tentokrát podcenila prohlídku parkuru, když jsme šly na start, tak jsem trasu věděla pouze přibližně a část parkuru jsem vedla poněkud odvážněji. Čas byl skvělý a neměly jsme žádnou chybu. Kikina mě svou rychlostí docela překvapila.
Obrazek
Nebyla jsem si úplně jistá, jak běžet pasáž 4-8. Nakonec jsem se rozhodla pro otočku na čelo mezi 5 a 6 a bylo to dobré rozhodnutí. Největší úspěch byl, že jsem se s Kikinou při otočce nesrazila, občas se mi to povede.
Obrazek
Na tomto závodě si Kika poprvé zkusila i zeď
Obrazek

Před vyhlášením výsledků byla možnost volného tréninku. Na parkuru vládl sice naprostý chaos, ale trochu jsme potrénovaly slalom.

V součtu jsme obsadily druhé místo a vyhrály plaketku a ještě další ceny.

Závody jsou únavná činnost...
Obrazek
Za převážnou většinu fotek děkujeme Denymu a jeho pánečkům - www.deny-terier.ic.cz a www.denyterier.rajce.net