Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody Superpes Lysá - 23 5.

24. 5. 2009

Superpes 23.5.

Naše druhé oficiálky byly zvláštní tím, že na nich Kikina oslavila své druhé narozky - vcelku úspěšně. Závodili jsme v naší staré známé sestavě: já s Kikinem, Míša s Girou a Kája se Samem.

Začínalo se jumpingem, celý začátek jsem chtěla běžet na levou ruku. No nevyšlo to, takže odmítnutí. A následně disk po slalomu - Kikina chtěla do látkáče. Ale Kikin potěšil rychlostí.
Obrazek

Další na programu byla zkouška SA1, poněkud jsem zmotala (mírně řečeno) vedení u kladiny, ale bylo z toho 2. místo a naše druhá zkouška na V. První byl Sam, Kikinu předběhl o 1 sekundu. Takže tryskomyší jorkšíři bodovali!

Poslední bylo agility, náš vtipný běh. Běžela jsem totiž s pamlskovníkem u pasu.. Došlo mi to už na začátku běhu a když byla Kikina v tunelu, tak jsem přemýšlela, jestli to je disk, nebo není - samozřejmě byl a po tunelu už jsem slyšela písknutí. Jasně, že jsme to pak zaběhly čistě. Takže poučení pro příště.

Doufám, že závody v Lysé se budou často opakovat, protože se mi moc líbily (hlavně kantýna byla skvělá) a mezi cenami byl mimo jiné i poukaz k vizážistce.

Vyhlášení - Kikina se plíží k Samíkovi

Obrazek
foto: Míša Široká