Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody dogdancing 20.6.

21. 6. 2009

O Nymburkou tlapku

Včerejší den jsme s Kikinou strávily na dogdancingových závodech v Nymburku. Jela s námi i máma, protože tolik krámů jsem neměla šanci sama pobrat. Balení věcí na agility závody mi už jde, ale na dogdancing - to bylo něco... No a ještě jela Kája se Samem.

Byla jsem docela zvědavá, jak bude Kikina cvičit. Protože to byla soutěž pro začátečníky, mohl mít psovod pamlsky. A Kikina cvičila naprosto krásně, jenže až moc rychle, takže nám to nevycházelo na hudbu, akorát zvedání zadní nohy teda odflákla. Ale jinak velká spokojenost a 6.místo ze 17.

Pak následovaly dvojice, kde jsme tancovaly s Kájou a Samíkem (neboli duo Václav&Chrtík ). To už bylo o něco vtipnější, než v jednotlivcích. Kikina na začátku předvedla jiný cvik a Samík se začal dusit. Kolikátá naše dvojice skončila, nevím - ale na bedně to nebylo.

Ještě se vyhlašovaly nejlepší děti do 15ti let - tady jsme s Kikinem skončily na 2. místě!

Závody byly prostě úžasné a ze cvičáku jsme odcházeli okolo dvanácté a po druhé jsme už byly doma, což jsem opravdu nepředpokládala. Cesta vlakem byla taky dobrá, v kupé jsme měli super společnost.

Video z našeho tančení sice mám, ale nevím, jestli se dostane na stránky...